طرز تهیه مرغ طعم دار مجلسی و خوشمزه داخل فر

طرز تهیه مرغ طعم دار مجلسی و خوشمزه داخل فر

بی بی خانوم :

آموزش طرز تهیه مرغ طعم دار در فر با طعمی بی نظیر

اگر میهمانی در پیش دارید و دوست دارید با طبخ غذایی خوشمزه و متنوع، سلیقه خود را به رخ بکشید پس پیشنهاد این بخش از آشپزخانه بی بی خانوم  مناسب شما خواهد بود. در این قسمت می خواهم طرز تهیه مرغ طعم دار در فر که یکی از غذاهای محبوب حتی در کشورهای دیگر است را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

طرز تهیه مرغ طعم دار

مرغ مجلسی

مواد لازم برای تهیه مرغ طعم دار

مواد لازم مقدار
زعفران ساییده شده 1 قاشق چای خوری
آب لیمو تازه 3 عدد
سرکه سفید نصف پیمانه
روغن زیتون نصف پیمانه
سیر کامل 1 عدد
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا 2 قاشق غذاخوری
ادویه بهارات 3 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل به مقدار دلخواه
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
سس خردل 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
پودر آویشن 1 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق غذاخوری
آب نصف پیمانه
مرغ تکه شده 35 تکه
آرد و نمک و لیمو ورقه شده برای مرغ ها

مرغ طعم دار

طرز تهیه

  1. اول از همه چاشنی را آماده می کنیم؛ اینگونه که زعفران را داخل ظرف می ریزیم؛ می توانیم از پودر زعفران هم استفاده کنیم.
  2. آب لیمو، سرکه، روغن زیتون را اضافه می کنیم.
  3. سیرها را رنده یا له کرده و همراه با رب و سس کچاپ اضافه می کنیم.
  4. بعد؛ پودر پابریکا، ادویه بهارات یا هفت ادویه، پودر زنجبیل، زردچوبه، سس خردل، دارچین، فلفل سیاه و پودر آویشن را اضافه می کنیم.
  5. دو قاشق غذاخوری نمک را هم می ریزیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.
  6. نصف لیوان آب اضافه کرده و هم می زنیم. حالا چاشنی مرغ آماده است.
  7. در مرحله بعد؛ مرغ ها را در آرد و نمک و لیمو ورقه شده می غلتانیم و می گذاریم تا نیم ساعت استراحت کند.
  8. وقتی مرغ را در مخلوط مرینیت می غلتانیم، باید خشک باشند. بعد از این که تمام مرغ ها به مواد آغشته شد، دو ساعت می گذاریم تا در داخل یخچال بمانند. اگر این کار را از یک روز قبل انجام بدهیم، طعم مرغ ها خوشمزه تر خواهد شد.
  9. بعد از این که مرغ ها طعم دار شدند، باید آنها را در سینی فر بچینیم؛ اما ابتدا کف سینی را کاغذ روغنی می گذاریم و تکه های مرغ را روی آن می چینیم. بقیه مخلوط مرینیت را هم روی مرغ می ریزیم. داخل سینی آب نمی ریزیم؛ چرا که آب مرغ زیاد است.
  10. روی ظرف فویل می گذاریم. دمای فر باید 240 درجه باشد و مرغها به مدت 1.5 ساعت داخلش بمانند. اگر بخواهیم مرغمان قهوه ای رنگ شود، فویل را برداشته و چند دقیقه ای می گذاریم تا گریل شود.
  11. این مرغ طعم دار تهیه شده در فر را می توانیم با برنج یا به تنهایی هم سرو کنیم.

نوش جان تان!

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *